El restaurant del TecnoCampus ha posat en marxa nous menús saludables. Es tracta d’una acció que s’emmarca en el projecte Campus Saludable, que a llarg de l’any ha previst diverses accions de conscienciació. Concretament, se serveix un plat combinat amb amanida, i per, per l’altra, es posa en marxa un bufet d’amanides per emportar. A més, a la barra de cafeteria els menjars habituals s’acompanyen amb la possibilitat de demanar fruita. En les màquines expenedores de tots els edificis també s’hi incorporen menjars considerats saludables. Aquesta acció ha estat possible gràcies a la complicitat de l’empresa que gestiona el bar i el restaurant, Universitas. Segons la responsable del projecte Campus Saludable, Alba Pardo, es tracta d’impulsar un conjunt d’accions “que ens permetin integrar-nos en la xarxa d’universitats saludables de Catalunya


Anterior

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris