Que estàs buscant?
Amb un taller de showcooking centrat en les salses, el xef i director gastronòmic de Sensacions Gastronomy & Emotions de Sant Cugat del Vallès, Joan Biel Garcia, ha entrat al Laboratori Gastronòmic del TecnoCampus per oferir una experiència culinària única.
Amb una trajectòria destacada en el món de la gastronomia, Joan Biel és reconegut per la seva passió per la cuina d’avantguarda i per la seva habilitat d’elevar els sabors mitjançant tècniques innovadores i productes de màxima qualitat.
Des de Sensacions Gastronomy & Emotions, ha creat un espai on la cuina esdevé una experiència multisensorial, fusionant emoció i excel·lència culinària. El seu projecte té com a objectiu unir gastronomia i emocions en un mateix àpat, transformant qualsevol esdeveniment en una vivència memorable.
Els estudiant de segon curs del Grau en Nutrició Humana i Dietètica han gaudit d’un showcooking on la creativitat, la tècnica i el sabor han estat els grans protagonistes.