Coordinador
Pau Gavarró Buscà. Enginyer tècnic industrial/enginyer de grau en Química industrial, per la Universitat Politècnica de Catalunya. Tècnic superior en prevenció de riscos laborals (especialitats Seguretat industrial, Ergonomia i Psicosociologia, i Higiene industrial). Tècnic competent en plans d’autoprotecció. Especialista en investigació de l’origen i causes dels incendis i explosions, i en estudis per a solucions prestacionals d’incendis i evacuació. Director/administrador de l’empresa Peradejordi. Professor del Grau en prevenció i seguretat integral de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des de l’any 2012, així com també dels màsters de Gestió i Dret de la seguretat, Criminalística i investigadors de sinistres per assegurances. Vicepresident del Clúster de seguretat contra incendis, des del 2019 fins l’actualitat, on també va ser president des de la seva fundació l’any 2014 fins l’any 2019. President de la Comissió de seguretat contra incendis i emergències d’Enginyers BCN entre els anys 2003 i 2012. Autor en diversos llibres i Manuals, entre d’altres: Guía de investigación de incendios y explosiones del Manual de Seguridad contra incendios editat per Enginyers BCN, Guia para la integración de la Seguridad contra incendios en la prevención de riesgos laborales de la Pyme, editada per Foment del treball) o Guia de Investigación de Explosiones, editada per a Gas Natural Fenosa.
Professorat
F. Xavier Querol Esparch. Director de la zona Noreste de l’Àrea d’instal·lacions de la empresa Prefipresa. Enginyer industrial, especialitat mecànica, col·legiat en el COEIC. Especialista en el disseny i la instal·lació de sistemes de protecció activa i passiva contra incendis. Coordinador del grup de treball de disseny prestacional d’incendis i evacuació del Cluster de Seguretat contra Incendis. Tècnic especialitzat d’incendis i amb diferents càrrecs a Prefipresa, Comsa-Emte-Agbar incendis i a Worldmald.
Nil Homar Sesé. Tècnic del Departament de seguretat contra incendis i autoprotecció de l’empresa Peradejordi. Grau en física per la Universitat de Barcelona. Tècnic competent en la elaboració de plans d’autoprotecció a la UPC School Barcelona. Especialista en elaboració d’estudis relacionats amb la seguretat contra incendis i l’autoprotecció com:
- Simulacions d’incendis i evacuació d’edificis i equipaments
- Auditories de seguretat contra incendis
- Plans d'autoprotecció d'edificis i activitats diverses
- Plans de protecció Civil Municipals
Víctor López. Director Tècnic de l’Àrea de Protecció Contra Incendis de de l’empresa Addient. Graduat com a enginyer en edificació (arquitectura tècnica) amb un màster en rehabilitació de l’edificació. Posteriorment, especialitzat en el món de la prevenció i seguretat en matèria d’incendis (Nivell Bàsic, Nivell Avançat, Monogràfic Simulació d’Incendis). A nivell professional, especialitzat en inspeccions (posada en marxa, inspeccions periòdiques), revisions per tercera part de dissenys prestacionals o tècniques de seguretat equivalent i auditories externes en matèria de prevenció i seguretat en cas d’incendi. Experiència en inspeccions d'instal·lacions de protecció contra incendis (inicials per a la posada en marxa, periòdiques d'establiments industrials i no industrials) conforme al CTE, RSCIEI, RIPCI. Validació per tercera part (Peer Review) de projectes basats en prestacions (PBD) en matèria de seguretat contra incendis. Experiència en la gestió i elaboració de projectes de prevenció i seguretat en matèria d'incendis, especialment en l'àmbit de la seguretat industrial i de l'edificació (RSCIEI, CTE, RIPCI). Experiència en la direcció d'execució (D.O.) i coordinació de seguretat i salut (CSS) de projectes d'obra en establiments industrials i edificació.
Oriol Raduà Reyes. Responsable de projectes de control de fums i de simulacions d'incendis de l’empresa Sodeca. Enginyeria Industrial en la especialitat Termo-mecànica a la Universitat Politècnica de Catalunya. Máster en Safety Engineering. Incendis i protecció civil a la UPC School (Universitat Politècnica de Catalunya). Experiència professional en:
- Formacions a nivell nacional i internacional de sistemes de pressió diferencial, sistemes de ventilació per impuls en aparcaments i sistemes de control de temperatura i evacuació de fums basats en flotabilitat.
- Estudis de sistemes de pressió diferencial, sistemes de ventilació per impuls en aparcaments i sistemes de control de temperatura i evacuació de fums basats en flotabilitat.
- Simulacions d'incendis CFD (Computational Fluid Dynamics) per avaluar la idoneïtat de dissenys de sistemes de ventilació per impuls en aparcaments i sistemes de pressió diferencial.
- Membre del CTN 23 SC8
Certificat
En finalitzar el curs l'alumne obtindrà un Certificat atorgat per Tecnocampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.
Per obtenir el certificat del curs serà imprescindible que l’alumne assisteixi obligatòriament a un mínim del 80% de les sessions del programa.
Formes de pagament, finançament i descomptes
Pots realitzar el pagament de la inscripció al curs mitjançant:
- Un únic pagament amb Targeta o Transferència Bancària, que podràs seleccionar en el mateix moment de la inscripció.
- O bé, fent finançament. Si estàs interessada en aquesta segona opció, t'informem que a la teva inscripció has de marcar "transferència" i posar-te en contacte amb nosaltres per poder tramitar-la.
Per ampliar la informació sobre el finançament i els descomptes, pots accedir aquí