Coordinació acadèmica i docència
Manel Cruz Cotes
Fundador d’Equinoteràpia Delta de Llobregat. Monitor d’Equinoteràpia per la UAB. Guia eqüestre per a invidents (ONCE). Psicoteràpia assistida amb cavalls (EAGALA). Articulista sobre Equinoteràpia a la revista Hípica Catalana durant més de 10 anys.
Professorat
Edgar Guerrero. Membre de la European Association of Horse Education (EAHAE), ha impartit formacions en diversos països. Horseman i professor de doma Holística, expert en etologia. Diplomatura en psicologia infantil. Doma racional de trobada (F.N.O). Ex vocal de la Federació Catalana d'Hípica. Entrenador de muntura Western per la Federació Catalana d'Hípica. Monitor d’activitats eqüestres (ONCE).
Maria Rodríguez. Llicenciada en Fisioteràpia per TecnoCampus, centre universitari adscrit a la UPF. Fisioterapeuta en diversos centres eqüestres on imparteix hipoteràpia. Col·laboradora en el grau de fisioteràpia del Tecnocampus en l’àmbit de l’abordatge actiu de la fisioteràpia en diferents entorns.
Carles Solé. Monitor i educador en primers auxilis i emergències. Instructor en Suport Bàsic i DEA (Desfibril·lador Automàtic). Àmplia experiència com a professional a la Creu Roja.
Peter Van Dommele. Sociòleg per la Universitat d'Utrecht (Holanda). Especialista en processos d'avaluació de feedback 360º. Sociòleg, consultor i formador amb cavalls. Formació assistida amb cavalls amb una metodologia única per aconseguir canvis reals en el funcionament d'equips i els seus líders. Autor del llibre “Liderar amb les regnes soltes”.
Seminari “Intervenció educativa, assistida amb cavalls per a nens amb TEA” a càrrec de:
Dr. Joan Vives Vilarroig
Professor del departament de ciències de l’educació de la Universitat CEU Cardenal Mendoza. Àmplia experiència i dedicació amb nens amb TEA, compaginant les seves professions com a docent i TAC. Autor dels llibres: “Intervenció terapèutica assistida amb cavall”, “El cavall com a facilitador en el procés d’ensenyament-aprenentatge de nens TDA-H” i “Avanços científics de la intervenció terapèutica amb animals en els àmbits d’educació i salut”.
Certificat
En finalitzar el curs, l’alumne obtindrà un certificat atorgat pel TecnoCampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.
Per obtenir el certificat del curs serà imprescindible que l’alumne assisteixi com a mínim al 75% de les sessions del programa.
Formes de pagament, finançament i descomptes
Pots realitzar el pagament de la inscripció al curs mitjançant:
- Un únic pagament amb Targeta o Transferència Bancària, que podràs seleccionar en el mateix moment de la inscripció.
- O bé, fent finançament. Si estàs interessada en aquesta segona opció, t'informem que a la teva inscripció has de marcar "transferència" i posar-te en contacte amb nosaltres per poder tramitar-la.
Per ampliar la informació sobre el finançament i els descomptes, pots accedir aquí