Que estàs buscant?
El TecnoCampus ha obert les inscripcions a la Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants de grau, que se celebrarà el 10 d’abril en format híbrid, tal i com s’està desenvolupant la docència al TecnoCampus des de l’esclat de la pandèmia del Covid-19. Una part dels assistents podrà seguir presencialment, en grups reduïts, les diverses sessions que s’han organitzat per donar a conèixer les 17 titulacions de grau que s’imparteixen en aquest campus de la Universitat Pompeu Fabra a Mataró.
La resta, ho seguiran des de casa, amb connexions des de les aules on es faran les sessions, mitjançant la plataforma Zoom, la mateixa que s’està usant per a la docència telemàtica.
En sessions de les 9:30 h i a les 17:30 h, els assistents podran rebre les explicacions de coordinadors i estudiants de les diverses titulacions que s’imparteixen al TecnoCampus, totes elles títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra. A més, s’han previst sessions específiques sobre l’accés a la Universitat (Gestió Acadèmica), la vida universitària, les possibilitats d’allotjament, les estades a l’estranger o la borsa de pràctiques i treball a l’abast dels universitaris.
Les inscripcions a les Portes Obertes ja es poden fer mitjançant el portal futurestudiant.tecnocampus.cat, creat el curs passat per agrupar-hi tota la informació relativa a la selectivitat, la preinscripció universitària i tot aquell contingut addicional que poden necessitar els estudiants que el proper curs accediran a la Universitat. L’entorn canviant generat per la crisi del coronavirus fa que els estudiants cerquin informació en diversos canals, i la voluntat d’aquesta pàgina és agrupar-la i incloure els enllaços a les principals webs de referència de la Generalitat pel que fa a l’accés a la universitat.
La web incorpora, així mateix, un apartat de preguntes freqüents i la possibilitat de posar-se em contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant per rebre una atenció personalitzada.
L’oferta acadèmica
El TecnoCampus impartirà el curs 2021-2022 un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 12 títols propis de màsters i postgrau.
Els estudis de l’àmbit de les enginyeries industrials, l’enginyeria informàtica, l’audiovisual i els videojocs s’agrupen en l’Escola Superior Politècnica, amb l’opció de cursar una doble titulació d’informàtica i videojocs i diverses simultaneïtats d’estudis. Els de ciències socials (Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (AdE), amb opció de cursar-la en anglès; Màrqueting Digital; Logística i Negocis Marítims; i les dobles titulacions de Turisme i AdE i AdE i Màrqueting Digital) s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Mentre que els de salut (Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE) es cursen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut.
A aquesta àmplia oferta de graus, s’hi sumen quatre màsters universitaris (Emprenedoria i Innovació, Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment i Entrenament Personal i Readaptació Físico-esportiva), un màster conjunt amb la UOC en indústria 4.0 i un total de d’onze postgraus que permeten l’especialització en diversos àmbits.