El FineArt d’Igualada celebra del 25 de febrer al 20 de març la desena edició, i el TecnoCampus hi serà present un cop més a través de treballs fotogràfics d´estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals. 

Enguany les sèries fotogràfiques realitzades dins de l’assignatura optativa de quart curs Fotografia Documental I,  impartida pel professor Cristòfol Casanovas, que actúa com a comisari de l’exposició, i per la docent Maria Luna Rassa versen sobre dos temàtiques diferents. D’una banda sobre “la insertessa”, amb quatre panels i quatre autors : “Esta incertidumbre errante”, de Susana Kaiana Aizpurúa; “Això no és Pictorialisme”,  d’Aina Comas; “En el túnel”, de Carlos Renard; i “La inceridumbre del ser”, de Javier Flores. Tots aquests treballs proporcionen una mirada polièdrica, subjectiva, sobre els temps difícils del confinament pel covid-19. 


També s’exposen dos panels amb imatges relacionades amb els cinc sentits, exercici sobre percepció, dels cursos 20-22, amb imatges de diferents estudiants. El panel del curs 20-21 presenta imatges d'Eric Serra: “El tacte”; Francesc Santos: “L’oïda;  Eric Pomar, “L’olfacte” i “El gust”; i Laura Llobet : “La vista”. Les imatges del curs 21-22 son de Albert Miquel: “La vista”; Clara Dueñas: “L’oïda”; Arancha Silva: “L’olfacte” i “El tacte; i Daniel Lainz: “El gust”.

També es presenta el trebal de Fi de Grau “L’autoretrat posfotogràfic: ficcions construïdes”de Víctor Rodríguez  "Un treball inspirat en Cristina de Middle, Joan Fontcuberta i Stanley Kubrick, on s'utilitza l'astronauta com a metàfora de l'aïllament social degut a la pandèmia del C0-19 i com a eina per realitzar el viatge de l'autoconeixement i retrobament amb l'espai. Gràcies a la construcció fotogràfica podem aparentar ser algú que no som."

Els coordinadors del Grau en Mitjans Audiovisuals, Jordi Roquer i Rafael Suárez, consideren que col·laborar en iniciatives com FineArt Igualada és una magnífica manera d’apropar els estudiants al món de l'audiovisual i de la cultura, reconeixent també el seu talent i capacitat com a creadors. En aquest sentit, la participació a FineArt permet als universitaris donar visibilitat a les seves obres i al TecnoCampus posar en relleu la qualitat dels estudis i el talent dels seus estudiants, al mateix temps que continua enfortint la relació del grau amb el territori.

Durant vint i quatre dies, els espais de la ciutat d'Igualada mostraran fotògrafs de tot el món, escoles de fotografia i aficionats. Juntament amb la mostra fotogràfica s'organitzen activitats culturals entorn de la temàtica: xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers per a adults i nens.
 

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus, present un any més al 4YFN en el marc de la Mobile World Congress

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris