El FineArt d’Igualada celebra del 25 de febrer al 20 de març la desena edició, i el TecnoCampus hi serà present un cop més a través de treballs fotogràfics d´estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals. 

Enguany les sèries fotogràfiques realitzades dins de l’assignatura optativa de quart curs Fotografia Documental I,  impartida pel professor Cristòfol Casanovas, que actúa com a comisari de l’exposició, i per la docent Maria Luna Rassa versen sobre dos temàtiques diferents. D’una banda sobre “la insertessa”, amb quatre panels i quatre autors : “Esta incertidumbre errante”, de Susana Kaiana Aizpurúa; “Això no és Pictorialisme”,  d’Aina Comas; “En el túnel”, de Carlos Renard; i “La inceridumbre del ser”, de Javier Flores. Tots aquests treballs proporcionen una mirada polièdrica, subjectiva, sobre els temps difícils del confinament pel covid-19. 


També s’exposen dos panels amb imatges relacionades amb els cinc sentits, exercici sobre percepció, dels cursos 20-22, amb imatges de diferents estudiants. El panel del curs 20-21 presenta imatges d'Eric Serra: “El tacte”; Francesc Santos: “L’oïda;  Eric Pomar, “L’olfacte” i “El gust”; i Laura Llobet : “La vista”. Les imatges del curs 21-22 son de Albert Miquel: “La vista”; Clara Dueñas: “L’oïda”; Arancha Silva: “L’olfacte” i “El tacte; i Daniel Lainz: “El gust”.

També es presenta el trebal de Fi de Grau “L’autoretrat posfotogràfic: ficcions construïdes”de Víctor Rodríguez  "Un treball inspirat en Cristina de Middle, Joan Fontcuberta i Stanley Kubrick, on s'utilitza l'astronauta com a metàfora de l'aïllament social degut a la pandèmia del C0-19 i com a eina per realitzar el viatge de l'autoconeixement i retrobament amb l'espai. Gràcies a la construcció fotogràfica podem aparentar ser algú que no som."

Els coordinadors del Grau en Mitjans Audiovisuals, Jordi Roquer i Rafael Suárez, consideren que col·laborar en iniciatives com FineArt Igualada és una magnífica manera d’apropar els estudiants al món de l'audiovisual i de la cultura, reconeixent també el seu talent i capacitat com a creadors. En aquest sentit, la participació a FineArt permet als universitaris donar visibilitat a les seves obres i al TecnoCampus posar en relleu la qualitat dels estudis i el talent dels seus estudiants, al mateix temps que continua enfortint la relació del grau amb el territori.

Durant vint i quatre dies, els espais de la ciutat d'Igualada mostraran fotògrafs de tot el món, escoles de fotografia i aficionats. Juntament amb la mostra fotogràfica s'organitzen activitats culturals entorn de la temàtica: xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers per a adults i nens.
 

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus, present un any més al 4YFN en el marc de la Mobile World Congress

Següent

Robotics & Health: la nova optativa que introdueix la robòtica a Infermeria