La plaça del TecnoCampus ha acollit aquest matí la primera emissió d’un programa en directe de la mà de Ràdio TecnoCampus, la nova ràdio universitària. Ho ha fet per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio, proclamat per la UNESCO el 1946 quan les Nacions Unides van crear la Ràdio de l’ONU.

Durant el programa s’ha presentat la graella de programació definitiva, que es podrà consultar pròximament a la pàgina web, i s’ha anunciat el guanyador del concurs per dissenyar la nova imatge del TecnoCampus. La proposta seleccionada ha estat la de Francesc Javier Loyo, que rebrà un xec en metàl·lic de 100 euros:


La iniciativa de Ràdio TecnoCampus, que va començar a emetre en període de proves el mes de setembre passat, és una iniciativa impulsada pel professional Daniel Torras amb l’objectiu d’oferir una eina a la comunitat universitària i crear una plataforma d’expressió i de pràctiques per als estudiants: “Fins ara estem molt satisfets ja que és un projecte transversal on s'implica tota la comunitat i és un espai d'experimentació comunicativa, sense cap barrera formal. Crec que qui prova fer ràdio, s'hi enganxa.” De moment, la ràdio emet online a través de la seva pàgina radiotecnocampus.cat, des d’on es pot escoltar directament via streaming o escollir ràdio a la carta a través de podcasts.

La participació és oberta a estudiants, professors i PAS, i compta amb un grup de voluntaris coordinats pel professor Daniel Torras, que n’és el director. “Oferim recursos, assistència i formació per què cadascú faci un programa o una col·laboració radiofònica a la seva mida: que parli d'allò què vol sense por i sense problemes tècnics”, afegeix Torras. Els principals objectius per a aquest 2018 són enfortir l’organització de la ràdio universitària, consolidar una graella de programes bàsica i aconseguir emetre ela programació per FM.


Nova exposició sobre ràdio a la biblioteca del TecnoCampuS
La Biblioteca-CRAI del TecnoCampus inaugura avui una exposició bibliogràfica a la amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio. En aquesta mostra, es poden trobar alguns exemples dels llibres sobre l’àmbit radiofònic:

Si tens interès per algun document, es pot demanar a través del servei de préstec de la Biblioteca-CRAI o del servei PUC, on pots consultar el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya.


Anterior

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris