Set estudiants del TecnoCampus Mataró dels últims cursos del Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació han participat en la vuitena edició de la iniciativa “Auditor per un dia”, organitzada pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya per donar a conèixer aquesta professió i els valors que la presideixen. En aquesta edició hi han participat 50 universitaris de tot Catalunya.

La iniciativa pretén apropar la pràctica auditora als estudiants universitaris i els dona l’oportunitat d’exercir d’auditor durant una jornada completa en un entorn laboral real, és a dir, en les oficines de 21 de les principals firmes d’auditoria presents a Catalunya.

Per Daniel Faura, president del Col·legi de Censors, es tracta de “donar a conèixer l’auditoria com a activitat professional i els valors que representa: independència, qualitat, transparència i professionalitat”.

Un dia abans de desenvolupar la professió auditora a les respectives seus de les firmes participants, els estudiants han visitat la seu del Col·legi, on el president i altres membres de la Junta els han explicat què és i què representa la institució, quins serveis presta, així com les diferents activitats que organitza.

El mig centenar d'estudiants que participen en la jornada organitzada pel Col·legi s'han integrat en els equips de treball de les diverses firmes d'auditoria col·laboradores per implicar-se en l'elaboració d'una auditoria real sota la supervisió de la figura d'un director d'equip.

El president del Col·legi destaca que “treballar en equip en empreses i organitzacions de diferents sectors permet als professionals de l'auditoria adquirir uns grans coneixements de l'entorn econòmic-financer”. Aquesta circumstància, es valora des del Col·legi, “els dota d'una àmplia visió professional que els garanteix un ventall d'oportunitats laborals molt estimable”.

Les principals institucions acadèmiques d'ensenyament universitari de Catalunya col·laboren en la vuitena edició de la iniciativa del Col·legi de Censors “Auditor por un dia”.


Anterior

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

Següent

El professor Miguel Guillén participa al Congrés Internacional Lenin: Autodeterminació, Tècnica i Poder