Que estàs buscant?
Títols oficials i propis de la Universitat Pompeu Fabra
Fes-li una ullada al portal de futurs estudiants, amb tot el que necessites saber amb informació actualitzada
Viu l'experiència de recórrer les nostres instal·lacions i descobrir cada espai del parc
Viu el TecnoCampus
L'acte es va celebrar al Foyer del Centre de Congressos i va reunir un centenar de persones entre estudiants i familiars. A banda de les beques Talent, també es van lliurar a estudiants de nou accés les beques a esportistes d'alt nivell, que atorguen el TecnoCampus i els clubs Futsal i CN Mataró, i les beques Universitat Empresa, que lliura l'empresa Aqua Hotel. Pel que fa als màsters, es van atorgar les beques Impulsa, que convoca el TecnoCampus, i la beca Fecunmed, que atorga aquest centre mèdic. L'excel·lència acadèmica és un tret comú de tots aquests ajuts i reconeixements.
L'acte, presidit per l'alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, va comptar així mateix amb la participació del representant de la UPF a la junta de direcció del centre universitari, Pelegrí Viader, i del director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, a més de les direccions del centre universitari TecnoCampus i dels diversos departaments que el componen.
En aquest enllaç es pot consultar la llista completa dels reconeixements i beques lliurades. I en aquest, les fotos de l'acte.
El passat dilluns 9 de desembre el TecnoCampus va organitzar una jornada innovadora sobre el futur de l’educació i la intel·ligència artificial, que va comptar amb la participació de professionals i estudiants del sector educatiu. Durant l'esdeveniment, moderat per Jordi Pont, tècnic de Projectes i Suport a la Recerca del TecnoCampus, els assistents van explorar l'impacte de la Intel·ligència Artificial en l'educació formal.
L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda a càrrec del director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, seguides de la primera ponència, de Carolina García, de la UOC. A continuació, es va presentar el projecte Classroom 2060, a càrrec de Luis Peña, CEO de Lurtis, que va parlar sobre l'ús del joc en l'ensenyament, destacant que la tecnologia no sempre és necessària si no sabem com utilitzar-la de manera eficaç.
Finalment, es van presentar els resultats del projecte Academy4Business, cofinançat per la Comissió Europea i liderat per la profesora del TecnoCampus, Màrian Buil, i el Servei de Projectes i Recerca del TecnoCampus. L’esdeveniment va finalitzar amb una taula rodona amb estudiants, on es van compartir experiències i es van debatre les oportunitats de futur, obrint un diàleg enriquidor entre professionals i joves amb inquietuds.
Aquest esdeveniment reafirma el compromís del TecnoCampus amb la innovació i el desenvolupament de solucions educatives avançades.
L’acord, firmat el passat dimecres per part dels màxims responsables de tvmataró, Oriol Burgada, i del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, estableix que, com a part de l’assignatura, els reportatges es convertiran en un programa de televisió que s’emetrà per TDT i laxarxa+, de manera que els estudiants desenvolupin un treball acadèmic amb l’exigència d’un entorn laboral, a banda dels crèdits de pràctiques ja previstos als estudis.
D’aquesta manera, les dues parts estrenyen els llaços i l’intercanvi de coneixement entre el món acadèmic i el professional. El nou marc de col·laboració entre TecnoCampus i tvmataró també estableix la participació del canal en treballs de final de grau (TFG), l’ampliació de l’oferta de pràctiques i la participació en ponències.
A més de l’oferta dels estudis de Grau de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, a la capital del Maresme hi ha néixer la segona televisió local de tot Catalunya. Avui, tvmataró és l’hereva de l’antiga Televisió de Mataró (TVM), un canal privat, sense afany de lucre, que va néixer el 1984 gràcies al Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals. L’impuls d’aquesta entitat va convertir Mataró en la segona ciutat de Catalunya amb televisió local.
Les empreses expertes en ciberseguretat que van participar en les ponències són Level4, ESED, Scud Security, Ingram Micro i Rockwell Automation, a més d'institucions clau com son l’Agència Catalana de Ciberseguretat i la Universitat Politècnica de Catalunya, a més del Tecnocampus i l’Ajuntament de Llinars del Vallès.
Uns setanta assistents van poder conèixer de primera mà casos reals de ciberdelinqüència i solucions pràctiques per a la protecció empresarial. L’objectiu principal de la jornada era conscienciar les empreses sobre la importància d’integrar la ciberseguretat com a pilar fonamental en la seva estratègia de digitalització.
En un context on els ciberatacs augmenten exponencialment, especialment contra petites i mitjanes empreses, la sessió ha posat èmfasi en les conseqüències greus que poden derivar-se'n, com ara el robatori d’informació sensible o la pèrdua de dades crítiques.
Durant l’acte, es va presentar el programa d’assessorament subvencionat per la Diputació de Barcelona i el TecnoCampus que es posarà en marxa el 2025 per ajudar les empreses a reforçar les seves defenses digitals.
El passat dimecres 20 de novembre va tenir lloc al TecnoCampus la 5a Trobada d'Empreses d'Economia Social, que ha dedicat l'edició d'enguany a la compra pública responsable. L'esdeveniment ha estat organitzat per la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Eloi Serrano, director de la Càtedra, va ser l'encarregat d'obrir la trobada, remarcant la importància que té per a les empreses d'economia social que des de l'administració pública es promogui la compra pública responsable. En la seva intervenció, Serrano va anunciar que la Càtedra que dirigeix participarà en un projecte que consistirà creació del Centre d'Estudis per a la Contractació Estratègica i Responsable de Catalunya, junt amb Facto Cooperativa SCCL, L'Escamot SCCL i l'Associació Juvenil Cultural Ariadna, gràcies a una subvenció de Projectes Singulars de la Generalitat de Catalunya.
Sergi Morales, segon tinent d'alcalde i regidor d'Ocupació i Empresa i Economia Social de l'Ajuntament de Mataró, va remarcar el paper de les empreses d'economia social en el teixit econòmic de la ciutat, la comarca i el país. El regidor va explicar les diferents accions que des de la seva regidoria s'impulsen en matèria d'economia social a la ciutat, i va recordar que des de l'Ajuntament s'utilitza l'eina dels contractes reservats, per exemple en casos com la gestió del Cafè de Mar o la recollida d'objectes voluminosos, que desenvolupen empreses d'economia social a la ciutat.
A continuació es va fer una taula rodona moderada pel professor i membre de la Càtedra d'Economia Social Miguel Guillén. Julio Martínez, que durant molts anys va ser el president de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) i ha impulsat al llarg de la seva carrera nombrosos projectes d'economia social, va recordar les dificultats que afronten les empreses d'economia social a l'hora d'optar a concursos públics. A continuació, Kiko Montoro, soci i treballador de Coop de Pedal SCCL, cooperativa de treball associat sense ànim de lucre que va néixer el 2018 per oferir serveis de bicimissatgeria, ciclologística i formació a la ciutat de Mataró i a la comarca, va assenyalar que competir amb empreses mercantils de major grandària, és complicat per a aquest tipus d'empreses.
Sílvia Lizana, tècnica d'Economia Social a l'Ajuntament de Mataró, va assenyalar que des del departament de Compres i Contractacions del consistori s'estan aplicant mesures els darrers anys per fomentar la compra pública responsable. Per últim, Marc Vilanova, responsable de l'àrea de contractació pública de Facto Cooperativa SCCL, va explicar amb detall les dificultats existents actualment per a les empreses d'economia social a l'hora de presentar-se a concursos públics, i va insistir en la necessitat que es fomenti una compra pública estratègica i responsable.
A "Robotics & Health", els alumnes treballen amb la metodologia de design thinking per desenvolupar i reflexionar sobre una idea robòtica innovadora possiblement aplicable a l’àmbit sanitari. A través d’aquesta metodologia es pretén que integrin el procés de creació que va des de la inspiració basada en la necessitat fins a la fase d’implementació, sempre amb un enfocament centrat en l'ésser humà.
Durant les sessions, també es duen a terme debats sobre temàtiques rellevants i es visualitzen opinions d'experts relacionats amb diferents àrees de l’assignatura. Aquestes activitats permeten als estudiants contrastar diversos punts de vista, fomentar discussions profundes i ampliar la seva comprensió sobre les aplicacions i dilemes de la robòtica en l’àmbit de la salut. Per enriquir l'experiència d’aprenentatge, s’han organitzat diverses activitats.
Els estudiants han pogut participar en connexions en línia amb una experta en service design i innovació establerta a Londres i amb una cirurgiana especialitzada en cirurgia robòtica, així com visitar l'accelerador ThinIN 3D del TecnoCampus, on han pogut veure de prop les tecnologies de fabricació avançada.
De cara al curs vinent, s'estan preparant noves activitats i experiències per fer d’aquesta assignatura una oportunitat única per descobrir i aplicar els avenços de la robòtica en el camp de la salut. Una proposta innovadora que convida els estudiants a explorar el futur de la salut i a formar part dels nous reptes tecnològics.
El TecnoCampus ofereix dinou titulacions de grau i doble grau en els àmbits de la tecnologia, els videojocs, l'audiovisual, l'empresa i la salut, i per donar-los a conèixer obrirà les portes del campus diversos divendres de febrer i març de 2025. Concretament, les dates escollides són els divendres 14, 21 i 28 de febrer i el 7 de març, i el format serà híbrid. Això vol dir que tothom qui ho desitgi pot fer la inscripció presencial o, si ho prefereix, pot optar per connectar-s'hi online. Cal tenir en compte que es tracta de sessions que complementen la Jornada de Portes Obertes, que se celebrarà el 26 d'abril.
Les sessions de febrer i març són el punt de partida de la campanya promocional dels graus que es poden cursar el TecnoCampus, el principal campus adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, que ofereix titulacions oficials d'aquesta universitat. Al TecnoCampus hi estudien actualment 3.876 matriculats en els diversos graus, dels quals 1.013 ho fan en els primers cursos, és a dir, són estudiants de nou accés.
L’aposta per graus i dobles graus orientats al món professional en els àmbits de l’empresa, la salut, la tecnologia i les indústries culturals ha consolidat el TecnoCampus com un centre de referència en el sistema universitari català, amb una oferta singular, enfocada en l’emprenedoria i la internacionalització.
L'altra cita clau del calendari promocional serà el Saló de l'Ensenyament, que se celebrarà del 20 al 30 de març a Fira de Barcelona; com és habitual, el TecnoCampus hi tindrà un estand propi per donar a conèixer tota la seva oferta.
El treball, titulat "Envejecimiento activo y saludable en personas mayores del Maresme. Estudio observacional", de les infermeres Maria Velazquez Garcia i Chantal Lovaina Rubio posa de relleu els resultats d’una recerca que han realitzat conjuntament amb la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus.
Aquest estudi analitza dades de persones grans de la comarca del Maresme, aprofundint en les seves expectatives de vida i en les variables que contribueixen a un envelliment actiu i saludable. Aquesta iniciativa subratlla la importància d’entendre i promoure pràctiques que millorin la qualitat de vida de les persones grans i posiciona les investigadores i el TecnoCampus com a referents en l’àmbit de l’envelliment saludable.
A la fotografia, les autores de l'estudi amb la directora de la Càtedra d'Envelliment Saludable i Qualitat de Vida, Esther Cabrera.
Els estudiants de segon curs del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) han tingut l'oportunitat de participar en una sessió pràctica magistral de la mà de dos grans referents en la preparació física d’equips d'alt rendiment: David Martín i Jairo Vázquez.
L'activitat s’ha desenvolupat en el marc de l’assignatura Esports Col·lectius I, on tots dos experts han compartit els seus coneixements i experiències amb els futurs professionals de l’esport. David Martín, actualment coordinador de les Àrees de Rendiment i preparador físic del primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, compta amb una àmplia experiència docent com a professor en el Màster Oficial en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (RETAN) i el Màster Professional en Futbol a l'INEFC de Barcelona. A més, pertany al Grup de Recerca en Acció Motriu (GIAM), fet que li permet combinar la seva activitat professional amb la investigació en el camp del rendiment esportiu.
Per la seva banda, Jairo Vázquez, amb 14 anys de trajectòria al Futbol Club Barcelona, ha desenvolupat una especialització en l'optimització del rendiment físic de jugadors de bàsquet d'elit. El seu enfocament combina l’ús innovador de microtecnologia i dispositius de resistència rotacional (Flywheel), personalitzant els programes d’entrenament per assegurar el màxim rendiment i una recuperació òptima de cada esportista. La seva àmplia experiència inclou un enfocament preventiu en la minimització del risc de lesions i la monitorització de les càrregues d’entrenament, aspectes fonamentals en la seva metodologia.
Durant la sessió, els dos preparadors físics van compartir tècniques avançades d’entrenament i mètodes de monitorització, destacant la importància de la especificitat en la preparació física per a esports col·lectius. A més a més, van oferir als estudiants una perspectiva real i aplicada de la planificació i el desenvolupament de sessions en entorns d'alt rendiment. Posterior a la sessió magistral, l’alumnat haurà de posar en pràctica els conceptes apresos realitzant una sessió de Preparació Física integrada com a treball grupal de l’assignatura.
Aquesta activitat té com a objectiu consolidar els coneixements i dotar els futurs professionals d’eines pràctiques que puguin aplicar en el seu exercici professional. La visita de David Martín i Jairo Vázquez ha estat una experiència molt profitosa pels estudiants, permetent-los apropar-se a les demandes i particularitats del treball amb esportistes d’elit, així com inspirar la pròxima generació de professionals en la ciència de l’esport i el rendiment físic.
Les universitats catalanes, en col·laboració amb AQU Catalunya, han iniciat avui una enquesta massiva per conèixer l’opinió dels titulats recents sobre els estudis universitaris que han cursat. En el marc d’aquesta campanya, que forma part de l’estudi Satisfacció dels titulats recents, tots els estudiants que fa un any que van acabar de cursar graus i màsters a les universitats catalanes i als centres d’ensenyaments artístics superiors rebran una enquesta per valorar diversos aspectes de les titulacions.
L’enquesta, que s’ha enviat a més de 50.000 persones, permet que tots els participants entrin en el sorteig d’un iPhone d’última generació, tal com s’explica en les bases, que estan disponibles aquí. L’objectiu principal de l’enquesta és conèixer l’experiència de l’estudiantat pel que fa als estudis universitaris que han cursat per tal que els centres puguin introduir-hi millores. A més, els resultats es publicaran a l’EUC Dades perquè els futurs estudiants tinguin més informació a l’hora d’escollir la titulació que volen cursar.
L’estudi Satisfacció dels titulats recents es va iniciar l’any 2015. Des d’aleshores, han respost l’enquesta més de 100.000 persones. Podeu consultar els resultats de les edicions anteriors i obtenir més informació sobre el projecte a la web d’AQU Catalunya.
L’Espai Mataró Cuida-CareCityLab és un centre de referència en recerca i en l’assessorament i l’atenció en les cures que posa a Mataró en el focus de les ciutats cuidadores de Catalunya. L’equipament, situat al passeig de la Marina 144, es va crear amb fons europeus i ja està en funcionament. S'ha inaugurat amb la presència de la consellera de Drets Socials i Inclusió, Mònica Martínez; l'alcalde de Mataró, David Bote, i representants de les entitats que el promouen.
Una de les novetats de l’Espai Mataró Cuida és que compta amb una cogovernança de totes les entitats sòcies fundacionals que són: Ajuntament de Mataró TecnoCampus Consorci Sanitari del Maresme Fundació Privada Salut del Consorci Sanitari del Maresme Fundació Privada Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena Fundació Privada del Maresme Fundació Eurecat Fundació Tic Salut Social Fundació Jordi Gol i Gurina Institut Català de la Salut
L’Oficina de Cures s’adreça a persones fràgils, ja sigui per la seva edat, perquè tenen algun tipus de discapacitat, dependència o malaltia crònica, així com les seves persones cuidadores. Els objectius són promoure l’autonomia el major temps possible, informar sobre l’accés de les persones fràgils i les seves persones cuidadores a la xarxa de recursos públics i privats de l’àmbit de les cures socials i sanitàries.
També vol incorporar la mirada comunitària en l’àmbit de les cures, generant espais comunitaris on compartir la responsabilitat social de les cures. L’Oficina de Cures ofereix informació, orientació i assessorament, intervenció grupals i crear vincles amb les entitats del Tercer Sector. Els objectius del Centre per a l’Autonomia Personal Sírius són informar i assessorar sobre solucions per millorar l’autonomia de les persones dependents, sobre solucions que facilitin la tasca de l’assistent en el cas de les persones amb dependència de qualsevol edat i sobre recursos i ajuts. També posa l’accent en un ampli espai d’exposició permanent de productes de suport i entorns accessibles.
També hi ha la intenció de reforçar el coneixement i l’especialització dels professionals de l’atenció social i sanitària a través de sessions formatives i tallers. Aquest servei va dirigit tant a les persones amb dependència i els seus cuidadors/familiars, com a entitats, professionals i estudiants i empreses que ofereixen productes i serveis per fomentar tot el possible l’autonomia de la persona. Com a exemples concrets del que, a dia d’avui, ofereix el Centre per a l’autonomia personal hi ha dues cambres de bany familiar inclusives amb canviador per adults, bany per a persones amb ostomia, així com altres espais simulats. Un habitatge i una habitació de residència que incorporen solucions i ajudes tècniques per millorar l’autonomia de les persones.
El Punt Vincle, liderat per la Fundació Hospital, facilita l'accés de la ciutadania a la informació, orientació i assessorament per part de les Entitats del Tercer Sector d'Acció Social de cures. L’objectiu és apoderar i generar interacció entre les persones cuidadores i/o receptores de cura a Mataró i el Maresme. Així mateix, promou la interacció entre entitats i facilita el desenvolupament de línies de treball conjunt entre diferents Entitats del Tercer Sector d'Acció Social de cures, per tal de potenciar el valor social que aporten i fer créixer l’ecosistema social de les cures.
Aquest esdeveniment va tenir lloc a Lisboa, de l’11 al 14 de novembre, i les empreses van mostrar les seves solucions tecnològiques en un estand propi conjunt d’ACCIÓ i l’Ajuntament de Barcelona.
A banda, van comptar amb un programa molt ampli de networking i esdeveniments per a connectar-se amb emprenedors, potencials partners i inversors.
Epinium és una startup tecnològica ubicada al TecnoCampus que ha desenvolupat un software que incorpora tecnologies com intel·ligència artificial i big data per a l’optimització del rendiment de venda en canals online.
Into reality és una empresa audiovisual que ofereix una solució tecnològica de reproductor web i aplicació audiovisual multidispositiu de visualització de contingut immersiu en realitat virtual.
Sustein Material, participant del programa Reimagine Textile de TecnoCampus, es dedica a la transformació de residus sanitaris en materials de construcció.
Més de 30 jocs fets per uns 100 estudiants de tot Catalunya van competir en aquesta edició dels premis. El TecnoCampus va tornar a endur-se un guardó, en aquest cas a la millor creativitat, de part de Larian Studios (creadors del Baldur’s Gate 3, GOTY 2023). En va fer entrega Anna Guxens. El treball premiat va ser el joc de “La Santa Espina”, dels estudiants de tercer del Grau en Disseny i Producció de Videojocs Júlia Monells Farran, Saray Teodoro Ruiz, Arnau López Corral, a més de Nil Puigdemont Rodríguez, que a banda del grau en videojocs està cursant el de Mitjans Audiovisuals. Es tracta d'un joc narratiu sobre organitzar reunions secretes en un bar de postguerra.
El dimecres 20 de novembre es va celebrar a Igualada la 1a edició del Congrés d’Empresa Saludable de Catalunya. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Corporativa Empresa Saludable (ACES) i que compta amb la col·laboració d'INDESCAT (juntament amb l'Ajuntament d'Igualada, el grup sanitari Avanta Salud i la mútua Umivale-Activa). El congrés va reunir tècnics, empresaris i experts per abordarn aspectes centrals i actuals de l'estratègia d'empresa saludable i els reptes que ha de gestionar el món productiu en el futur immediat. El programa va incloure tres ponències/debats principals: "Hàbits saludables a l'empresa", coordinada per INDESCAT; "Empresa saludable i absentisme, una oportunitat", coordinada per mútua Umivale-Activa; i "Benestar emocional i riscos psicosocials", coordinada per Avanta Salud.
El TecnoCampus va comptar amb la participació d’Anna Guxens, Associate Lead en Disseny RPG a Larian Studios, en la conferència inaugural del curs del Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que va tenir lloc el passat dia 30. Guxens, amb una carrera des de la fundació del seu propi estudi indie fins a treballar en projectes de renom internacional com Baldur’s Gate 3, va fer una xerrada que va repassar els moments clau de la seva trajectòria.
Durant l’esdeveniment, va compartir la seva experiència a 3bytes, on va co-crear The Pizza Situation, un joc que es va presentar al públic en la primera edició de l’IndieDevDay. També va parlar del seu pas a Larian Studios el 2021, on ha participat en diferents àrees del desenvolupament del reconegut RPG Baldur’s Gate 3, i on actualment lidera com a Associate Lead nous projectes de l’estudi.
En la conferència va anar oferint consells pràctics als alumnes, especialment a aquells interessats en fundar el seu propi estudi o especialitzar-se en la indústria dels videojocs. Guxens va detallar els encerts i els errors del seu camí i va aprofundir en aspectes del disseny narratiu i el guió universal en jocs.
L’acte va permetre als estudiants conèixer de primera mà com es construeix una carrera en el món dels videojocs, des dels inicis indie fins a arribar al lideratge en un dels estudis més prestigiosos del sector, Larian Studios Barcelona.
Els premis "Trainers of the Year 2024"són una iniciativa liderada per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT), dins d’un programa pioner a la Unió Europea dissenyat per formar un milió de persones en tecnologies deep tech en els pròxims tres anys. Aquestes tecnologies, que combinen ciència i enginyeria en els àmbits físic, biològic i digital, són clau per afrontar reptes globals com la transició verda i digital.
La comunitat EIT Deep Tech Talent, de la qual TecnoCampus és membre des de 2023, compta amb més de 380 empreses, universitats i institucions públiques que col·laboren per impulsar el talent digital a Europa. En aquest context, el HUB4T s’ha especialitzat en programes tecnològics com Ciberseguretat, FrontEnd Web Developer, Java BackEnd Web Developer i Cloud Deployer, contribuint activament a formar professionals altament qualificats en un món digital en constant evolució.
Els premis “Trainers of the Year 2024” inclouen categories com Universitat, Empresa, Institucions Públiques, ONG o Associacions i Startups. L'objectiu és posar en valor la implicació en la formació i l'esforç per capacitar les futures generacions en deep tech, responent a la creixent necessitat de talent especialitzat a Europa.Juntament amb TecnoCampus, han estat premiats l’empresa INTEL, la Kyiv Academic University, la Universitat de Sarajevo, Commercialization Reactor i Generation , entre altres.
L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar a Varsòvia (Polònia), durant el congrés Deep Tech Talent Skills Day 2024. La responsable del centre de formació HUB4T, Luz Fernández, va recollir el premi de mans de Natalie Cernecka, directora de la iniciativa EIT Deep Tech Talent Initiative.
En la desena edició, TecnoChallenge (que en edicions anteriors s'anomenava Weekend Challenge) es va fixar novament com a objectiu desenvolupar les competències emprenedores i intraprenedores dels estudiants, potenciar el vincle empresa-universitat i trobar solucions innovadores a tres reptes de la Universitat i el parc empresarial.
El repte proposat per l'startup White Jacket va consistir en el disseny d’una experiència de compra física o virtual inclusiva i de qualitat per a persones amb discapacitat visual greu. El repte plantejat per una altra empresa, Moodest, es va centrar en facilitar als equips de suport psicològic i terapèutic un seguiment eficaç dels seus pacients fora de consulta. Quant aI repte universitari, corresponent a Antena TrenLab, va estar enfocat en millorar l'experiència de viatge amb tren perquè fos més còmoda i personalitzada.
TecnoChallenge va reunir uns 50 estudiants de grau i de màster dels quatre departaments del centre universitari TecnoCampus. El dissabte 9 de novembre es van conformar els 10 equips multidisciplinaris, els seus integrants es van conèixer per primera vegada i van poder triar junts el repte que desenvoluparien durant l'esdeveniment. El cap de setmana del 16 i 17 de novembre els equips van tornar a reunir-se i van treballar les seves solucions seguint la metodologia Design Thinking, per a presentar-les en acabar el diumenge amb un vídeo, un Google Sites i un pitch, davant els jurats de cada challenge.
Els equips guanyadors van ser:
Cada equip va guanyar 500 euros i la possibilitat d'implementar la seva solució al costat dels responsables dels reptes. A més, es van lliurar tres reconeixements, un per al "TecnoChallenger", atorgat a l'estudiant d’Enginyeria Informàtica Albert Rosich, i un altre per a la "TecnoChallenger", rebut per Judith López, alumna de la Doble ADE + Màrqueting. El tercer reconeixement, "La Taula Verda", va ser per a l'equip Smart Sense, que va destacar pel seu compromís amb la sostenibilitat, i que estava format per Carolina Vargas (Màster Emprenedoria i Innovació), Ferran Quera (Grau en Mitjans Audiovisuals), Giuliana Arguelles (Enginyeria Informàtica) i Marta Ventura (Doble Màrqueting i Comunitats Digitals).
Anahí Moyano, responsable d’Emprenedoria Universitària al TecnoCampus, va destacar l’excel·lència, el compromís i l'esperit emprenedor i de comunitat de l'alumnat que ha desenvolupat solucions innovadores de triple impacte (econòmic, social i ambiental). Albert Rosich, escollit TecnoChallenger i integrant de l'equip guanyador del repte White Jacket, va comentar: “Aquesta edició hem tingut millors reptes, més nivell i tothom s’ha implicat al màxim”.
Les jornades van ser dinamitzades per la docent i experta Ana Rodera, al costat de Narciso Ruiz i Josemi Heredia, d'Innovació Col·lectiva. S'hi van sumar, com a mentors, docents i alumni dels quatre departaments i personal de l'àrea de Transferència, Innovació i Empresa de TecnoCampus.
L'esdeveniment va ser possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Mataró, i a la col·laboració de l’Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) Urban Mobility.
El projecte 4D, coordinat pels professors i investigadors del TecnoCampus Esther Cabrera i Carlos Martinez i finançat en el marc del programa Erasmus+ de la Unió Europea, presenta solucions digitals per l’aprenentatge clínic dels professionals de la salut.
L'esdeveniment és el final d’un procés de recerca i tenia com a objectiu donar a conèixer els resultats del projecte 4D a tot el personal docent i investigador universitari, així com els tutors i les tutores de pràctiques i professionals de l'àmbit de la salut. Aquest acte va comptar amb la intervenció de la directora del Departament de Salut del TecnoCampus, Meritxell Puyané, que va donar la benvinguda en nom de la Fundació TecnoCampus. A més, va permetre presentar l'equip de coordinació, que va tenir l'oportunitat d'explicar el projecte en detall. La inauguració de la jornada va ser desenvolupada pel ponent convidat, Joan Guanyabens, director de la Fundació TIC Salut i Social de Catalunya, que va parlar de la innovació del sistema sanitari i la transformació digital a Catalunya, assenyalant la importància de la intel·ligència artificial en el sector de la salut.
Les presentacions es van organitzar en diferents blocs orientats a la presentació dels resultats, amb la intervenció dels membres del consorci, com ara, la “Presentació del toolkit: adopció amb èxit de la tecnologia mòbil en entorns de pràctiques”, per part de Gilbert Peffer, en representació de Kubify; la “Demostració de les aplicacions mòbils per a cada lloc de pràctica”, en què van intervenir Justyna Krysa de la Universitat de Lublin, de Polònia, i Cynthia Szalai, de la Universitat de Duisburg-Essen, d’Alemanya, a més d'Ariadna Huertas, de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol de Badalona. La darrera ponència, “Avaluació i bones pràctiques sobre la introducció de la tecnologia en pràctiques” ,a càrrec de Cynthia Szalai, va mostrar els resultats preliminars de l’estudi pilot de les tres universitats implicades.
L'esdeveniment va acollir més de 70 participants, amb l’assistència del president del Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona, Borja Manzanares, i la directora de cures infermeres del sistema de salut de la Generalitat de Catalunya, Carme Planas. També hi van participar empreses tecnològiques especialitzades en salut digital del territori.
Per altra banda, el 24 i 25 d’octubre l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol de Badalona va ser responsable d’organitzar la setena i última reunió transnacional del projecte. En aquesta sessió de treball es van tractar temes de rellevància com l'explotació i sostenibilitat del projecte, l’impacte, bones pràctiques, publicacions i posteriors accions de difusió i promoció.
L’auditori del TecnoCampus ha estat l’escenari aquest dijous 14 de novembre de la Nit de l’Emprenedoria, en el transcurs de la qual s’han lliurat els premis Creatic (24a edició) i els premis Antena TrenLab (3a edició). Durant la vetllada es van reconèixer un total de vuit projectes, cinc corresponents als premis Creatic i tres als Antena TrenLab, que permetran als seus promotors gaudir d’ajuts econòmics i programes d’acceleració empresarial per dur al mercat les seves solucions. Els Premis Antena Trenlab, fruit de l’acord de Renfe, l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, es consoliden com una iniciativa referent al territori per impulsar solucions la voltant de la mobilitat sostenible que responguin a nous reptes. Els guanyadors dels Premis Antena Trenlab són:
Pel que fa als premis Creatic, els projectes premiats són:
Els Premis Creatic compten amb el mecenatge d’empreses vinculades a l’ecosistema empresarial del TecnoCampus: ESED-Cyber Security & IT Solutions (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics, Palobiofarma i Banc Sabadell (categoria gold); Ambit BST, Setitem, Eurecat (categoria silver); Derecho.com i Ambisort (categoria bronze). També donen suport a la iniciativa la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i hi col·laboren el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), l’Associació Dona’t un impuls, la Cambra de Comerç de Barcelona i PIMEC
Aquest acord estableix un marc de col·laboració entre ambdues entitats per facilitar recursos i posar a disposició les seves xarxes de contactes a les empreses que vulguin explorar nous mercats o fer una primera aproximació o prospecció. Així, es comprometen a cedir un espai de treball a les seves instal·lacions i a preparar una agenda de contactes amb potencials col·laboradors, clients o proveïdors, en funció dels objectius de l’empresa interessada.
En aquest sentit, el conveni reforça el posicionament internacional de TecnoCampus i estableix les bases per a un intercanvi d'experiències i coneixements entre els dos ecosistemes d'innovació en àmbits d’especialització similars.
Sirena Startup és un programa que impulsa la internacionalització de les startups i parcs tecnològics de la regió de Nova Aquitània (França). El programa està configurat en una xarxa de 10 hubs d’innovació especialitzats en sectors com les TIC, la salut, el tèxtil i l’aeronàutica, i ofereix suport a la internacionalització a través d’una cartera de serveis que inclou missions i passarel·les internacionals per facilitar l’intercanvi d’startups i l’exploració de mercats internacionals.
2021-10-01 - 09:00h
2025-04-30 - 14:00h
Reserva d'espaisRESERVA D'ESPAIS DEL TECNOCAMPUS A través d'aquest formulari NOMÉS poden reservar equipaments i/o espais del TecnoCampus els col·lectius i comissions d'estudiants del TecnoCampus. Previament…
2024-05-09 - 10:00h
2025-01-06 - 17:00h
Programa d'Alt Rendiment Reimagine Textile 2024Què és el Programa d'Emprenedoria Reimagine Textile? És un programa d'alt rendiment d'acompanyament per a emprenedors/ start-ups amb una idea de negoci en el sector tèxtil-moda que…
2024-05-24 - 09:30h
2027-04-24 - 11:00h
Cafè Networking TecnoCampusCAFÈ NETWORKING TECNOCAMPUS Amb en Pol Martín, CEO de RAND, Forbes 30 under 30 Descobreix com ha tancat tres rondes de finançament de 6,5 M € El proper 24 de maig, comptarem amb en Pol…
2024-08-26 - 08:00h
2025-05-05 - 14:00h
Buddy Program International 2024/25Taking part in TecnoCampus Buddy Program you will have the opportunity to get to know the Campus (facilities, student community), culture and traditions of Mataró and Barcelona by the hand of a local…
2024-09-02 - 00:00h
2025-06-02 - 23:59h
MINDFUL IOGA 2024-25Si vols arrencar amb energia el dia, preparar bé el teu cos i ment amb una sessió de 45 minuts de IOGA! No hi ha res millor. Aquesta activitat pretén millorar el benestar físic i…
2024-09-02 - 00:00h
2025-06-02 - 23:59h
AULA DE TEATRE 2024-25El TALLER DE L'AULA DE TEATRE és un espai on es viurà el teatre amb intensitat, partir de dinàmiques, exercicis
i interacció. Entenent el teatre com un espai de llibertat, expressió i…
2024-09-02 - 09:00h
2025-06-27 - 14:00h
Club Esportiu Tecnocampus 2024-25Ja tens a un clic el nou portal CLUB ESPORTIU TECNOCAMPUS, amb ofertes exclusives per la comunitat del TecnoCampus Socis del NOU Club! COM? Dona't d'alta com a soci emplenant aquesta…
2024-09-16 - 09:00h
2025-05-30 - 19:00h
Aportació al Teixit Associatiu de TecnoCampus + BiciCampusFEM CREIXER EL TEIXIT ASSOCIATIU DEL TECNOCAMPUS La participació dels i les Estudiants, promovent el teixit associatiu, és un element clau que contribueix a la formació integral…
2024-09-16 - 09:00h
2025-06-20 - 14:00h
PUBLICA LA TEVA OFERTA DE VOLUNTARIATEts una entitat, i vols publicar una oferta? Si ets una entitat social i vols publicar una oferta de voluntariat per la comunitat d’estudiants del Tecnocampus’ és imprescindible que emplenis…
2024-10-02 - 08:00h
2025-06-19 - 16:30h
Cursos d'anglès Watch&Talk 2024-25Els cursos d’anglès s’organitzen per nivells, amb classes online, síncrones per streaming, i setmanals de 1,5 hores de durada. El calendari dels cursos per al 2024-25 és el següent: 1er…
2024-10-14 - 12:30h
2025-01-24 - 12:00h
Torneig de Futbol 7 i Futbol SALA - COPA TECNOCAMPUSAquest curs pots escullir participar a la competició de FUTBOL 7 o la competició de FUTBOL SALA Si has fas més de 10 inscripcions, repeteix procediment dues vagades. La plataforma només permet 10…
2024-10-14 - 17:15h
2025-07-11 - 18:00h
Sessions/Activitats d'Orientació GrupalsSESSIONS/ACTIVITATS GRUPALS D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer que el teu…
2024-10-14 - 17:15h
2025-07-11 - 18:00h
Sessió individual d'orientacióSESSIÓ INIDIVIDUAL D'ORIENTACIÓ El TecnoCampus ofereix sessions individuals d'orientació laboral dissenyades per ajudar-te a definir els teus objectius professionals, potenciar les teves habilitats…
2024-10-15 - 14:00h
2025-05-13 - 16:00h
Curs gratuït Agents de Salut (9à edició). Formació Campus SaludableAgents de Salut (AgS) és una formació teòric/pràctica gratuïta per tot l'estudiantat per poder saber més i dissenyar i implementar campanyes i intervencions en la prevenció de la salut d'aquests…
2024-10-22 - 09:00h
2025-05-30 - 18:00h
Curso de Atención a las Personas con Patología Vascular de Extremidad Inferior y Pie DiabéticoPRESENTACIÓN DEL CURSO Ciertas patologías vasculares o sistémicas sueño las responsables de la cronificación de muchas lesiones de extremidad inferior, tanto sea su aparición consecuencia de los…
2024-11-20 - 14:00h
2025-01-22 - 15:00h
Dinars Salubables amb l'expertaUs proposem un espai participatiu, on mentre dinem, aprofundirem sobre temes d’actualitat relacionats amb alimentació i la nutrició per cuinar menús saludables. PROGRAMA - Dimecres, 20 de…
2024-12-10 - 00:00h
2025-05-30 - 14:00h
OFERTA: Club Esportiu Tecnocampus 2024-25Descobreix el portal del CLUB ESPORTIU TECNOCAMPUS! Ara tens a un sol clic accés a ofertes exclusives dissenyades per a tota la comunitat del TecnoCampus. Uneix-te al Club i viu l’esport com…
2024-12-23 - 09:00h
2025-01-03 - 13:00h
Campus de Nadal Steam Talent 2024-2025En el marc del projecte de foment de les vocacions tecnològiques Xnergic, el TecnoCampus organitza el proper Nadal un nou campus de tecnologia. Si tens entre 12 i 18 anys i t'interessa la…
2025-01-07 - 08:00h
2025-03-07 - 21:00h
TecnoCampus Sènior 2024-2025 (2n trimestre)
PROCÈS D'INSCRIPCIÓ:
Durada del 2n trimestre - Del 7 de gener al 7 de març de 2025
Data límit d'inscripció: 17 de desembre 2024
1. Clica el…
2025-01-07 - 12:30h
2025-01-07 - 14:00h
Welcome Day TecnoCampus 2024/25 2nd termWe would like to welcome you to TecnoCampus! We are pleased to invite you to the WELCOME DAY next September 20th, a day to introduce you to our Campus. The meeting point will be at…
2025-01-08 - 09:30h
2025-01-27 - 12:30h
Curs Eines de gestió web - gestió de continguts - Programa ADAEl curs Eines de gestió web (gestió de continguts) forma part de la proposta formativa del programa ADA 2024. Fent aquesta formació aprendràs a gestionar continguts web amb…
2025-01-08 - 15:00h
2025-03-19 - 16:30h
International Spanish Course 2nd term 2024/25Are you interested in taking a free Spanish Course? We want to inform you that you have the opportunity to learn Spanish freely as an extra activity that doesn’t give any ECTS because it’s not…
2025-01-13 - 00:00h
2025-03-03 - 23:59h
PILATES 2024-25Sabem que les llargues hores d’estudi i l’estrès acadèmic poden afectar la teva postura, causar tensió a l’esquena i al coll, i desgastar la teva energia. Per això, hem dissenyat una rutina de…
2025-01-13 - 14:30h
2025-03-03 - 17:30h
TALLER CINEFÒRUMT'agrada el cinema i tens ganes de compartir idees amb altres persones? Participa al nostre Cinefòrum! A cada sessió, visualitzarem una pel·lícula seleccionada per la seva rellevància social,…
2025-01-13 - 14:30h
2025-03-03 - 17:30h
TALLER D'ORATÒRIA 2024-25El TALLER D'ORATÒRIA serà un espai on preparar l'estudiant per la oratòria, el debat i en definitiva l'expressió oral. Analitzarem amb vídeos i exercicis pràctics que cal fer per dur a terme una…
2025-01-14 - 13:00h
2025-01-14 - 15:00h
Pràctiques VideojocsSESSIÓ GRUPAL PRÀCTIQUES: GRAU EN DISSENY I PRODUCCIÓ DE VIDEOJOCS Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer…
2025-01-15 - 12:30h
2025-03-05 - 14:00h
Programa de mindfulness per a estudiantsL’objectiu d’aquest curs gratuït és oferir eines efectives per enfrontar els desafiaments acadèmics i personals a través d’un programa de mindfulness. Està adreçat a estudiants de grau matriculats al…
2025-01-16 - 14:00h
2025-01-16 - 15:00h
Descobreix el Voluntariat per la Llengua!CAT
Presentació del programa Voluntariat per la Llengua al TecnoCampus!
Ens complau convidar-vos a la presentació del programa Voluntariat per la Llengua, del Consorci per a la…
2025-01-21 - 14:00h
2025-01-21 - 15:30h
Role playing entrevistes de feina/pràctiquesTALLER SESSIÓ GRUPAL Role playing entrevistes de feina/pràctiques Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer…
2025-01-21 - 18:00h
2025-01-21 - 19:30h
Masterclass: Instagram Ads & AI Day¡Lleva tu estrategia de Instagram Ads al siguiente nivel con Inteligencia Artificial! Asiste a esta masterclass y descubre todo lo que necesitas saber para obtener resultados con…
2025-01-22 - 15:30h
2025-01-22 - 17:30h
Business Corner de ARDG Consulting: Masterclass d’estratègies comercials B2BVine al proper Business Corner organitzat per ARDG Consulting Identifica els reptes que s’han d’afrontar i superar en el nou context de la transformació digital El pròxim 22 de gener…
2025-01-28 - 12:30h
2025-05-30 - 12:00h
Torneig de Futbol 7 i Futbol SALA - LLIGA TECNOCAMPUSLes competicions de Futbol, organitzades per UACU són de caire social i festiu. Les competicions seran mixtes i englobaran a la comunitat universitària, tant alumnes com ex-alumnes, professors/…
2025-01-30 - 09:30h
2025-02-18 - 12:30h
Itinerari en Disseny de Comerços Electrònics - Programa ADAL'Itinerari en Disseny de comerços electrònics forma part de la proposta formativa del programa ADA 2024. Fent aquesta formació aprendràs a fer les operacions bàsiques…
2025-01-30 - 14:00h
2025-01-30 - 15:00h
Currículum ATS, Indispensable dominar-loCÀPSULA INFORMATIVA SESSIÓ GRUPAL Currículum ATS, indispensable dominar-lo Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu…
2025-02-01 - 09:00h
2025-02-28 - 23:59h
Curso en Fisioterapia en los Trastornos Vestibulares y CraneocervicomandibularesPRESENTACIÓN DEL CURSO Mejora la calidad de vida de los pacientes con trastornos del equilibrio y alteraciones temporomandibulares Esta propuesta formativa recoge aspectos específicos de la…
2025-02-04 - 14:00h
2025-02-04 - 15:30h
Destacar amb la carta de presentació/motivacióTALLER SESSIÓ GRUPAL Destacar amb la carta de presentació/motivació Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer…
2025-02-05 - 09:00h
2025-02-06 - 17:00h
Curs Disseny basat en prestacions: com realitzar simulacions d’incendisOBJECTIU DEL CURS Desenvolupar mesures de protecció contra incendis alternatives al marc prescriptiu amb un nivell de seguretat equivalent. Participar en el disseny de les mesures de seguretat més…
2025-02-05 - 09:30h
2025-02-05 - 11:30h
Taller 1: Com evitar un ransomware i protegir la teva empresaTaller 1: Com evitar un ransomware i protegir la teva empresa Anticipa’t a les amenaces que poden comprometre el teu negoci amb un taller pràctic i imprescindible per entendre com detectar i…
2025-02-05 - 17:00h
2025-05-23 - 19:30h
Finançament per a Organitzacions de l’Economia Social i SolidàriaPRESENTACIÓ DEL CURS Conèixer i millorar les estratègies de finançament propi i extern Aquest curs està adreçat a professionals que vulguin aprofundir en les eines de finançament intern i…
2025-02-07 - 09:00h
2025-04-05 - 18:00h
Nova edició: Curs de Tractament conservador i amb punció seca de la síndrome miofascialPRESENTACIÓ DEL CURS L’objectiu del curs és formar a l’alumne en el diagnòstic de la síndrome del dolor miofascial i el seu tractament, per mitjà de l’ús de tècniques de fisioteràpia…
2025-02-11 - 14:00h
2025-02-11 - 15:30h
Fes del teu Linkedin una eina útil en la recerca de feinaTALLER SESSIÓ GRUPAL Fes del teu Linkedin una eina útil en la recerca de feina Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre…
2025-02-14 - 09:00h
2025-03-07 - 18:30h
Sessions Informatives de Graus 2025Inscriu-te a les sessions informatives de graus per a futurs estudiants del TecnoCampus Hem preparat un conjunt de sessions híbrides, a les que hi pots assistir de manera presencial o…
2025-02-14 - 09:30h
2025-11-28 - 11:30h
CREIX. Programa de desenvolupament directiu 2024PRESENTACIÓ DEL CURS CREIX, Programa de desenvolupament directiu El programa CREIX té com a objectiu accelerar i impulsar la carrera professional dels alumnes i el desenvolupament…
2025-02-19 - 09:30h
2025-02-19 - 11:30h
Taller 2: L’ABC de ciberseguretat que ha de conèixer la pimeTaller 2: L’ABC de ciberseguretat que ha de conèixer la pime Quines novetats, normatives i hàbits de treball que necessitem incorporar al dia a dia. Més enllà dels canvis relacionats…
2025-02-21 - 09:30h
2025-03-12 - 12:30h
Curs Canals de promoció i publicitat en dispositius mòbils - Programa ADAEl curs Canals de promoció i publicitat en dispositius mòbils forma part de la proposta formativa del programa ADA 2024. Fent aquesta formació adquiriràs les nocions…
2025-02-25 - 14:00h
2025-02-25 - 15:30h
Gestió de l'estrès. 2n TrimestreTALLER SESSIÓ GRUPAL Gestió de l'estrès. 2n trimestre. Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer que el teu…
2025-03-04 - 18:00h
2025-06-20 - 20:00h
Curs Implantació i gestió de la ciberseguretatINFORMACIÓ DEL CURS Dates: del 4 de març al 20 de juny de 2025 Horari: 3 dies a la setmana Durada: 131 hores Modalitat: Online (…
2025-03-05 - 09:30h
2025-03-05 - 11:30h
Taller 3: La continuïtat del negoci i la confiança en els proveïdors digitalsTaller 3: La continuïtat del negoci i la confiança en els proveïdors digitals Quan les coses fallen cal activar plans d’emergència i renovar la confiança amb els serveis digitals que tenim…
2025-03-18 - 09:30h
2025-04-04 - 12:30h
Curs d'Analítica Web - Programa ADAEl curs d'Analítica Web forma part de la proposta formativa del programa ADA 2024. Fent aquesta formació aprendràs a valorar la importància de l'analítica web, com a part de l'…
2025-03-19 - 18:30h
2025-06-18 - 21:30h
Digital Traffic Management i Publicitat Online amb intel·ligència artificialPRESENTACIÓ DEL CURS Maximitza la teva estratègia de Publicitat Digital i Ads Management (Social + Google) amb eines d'intel·ligència artificial. El trànsit d'anuncis…
2025-03-24 - 08:00h
2025-06-06 - 21:00h
TecnoCampus Sènior 2024-2025 (3r trimestre)
PROCÈS D'INSCRIPCIÓ:
Durada del 3r trimestre - Del 24 de març al 6 de juny de 2025
Data límit d'inscripció: 16 de març de 2025
1. Clica el…
2025-03-24 - 14:30h
2025-06-02 - 17:30h
UTOPIES-DISTOPIES: SIGUEM REALISTES, SOMIEM L'IMPOSSIBLEQuè ens depara el futur? La humanitat ha imaginat i somiat escenaris utòpics on regnen la pau, la justícia i l'harmonia, però també ha creat visions distòpiques on el caos, la repressió i el…
2025-04-01 - 14:00h
2025-04-01 - 15:30h
Currículum 2.0: la teva presència a la xarxaTALLER SESSIÓ GRUPAL Currículum 2.0: la teva presència a la xarxa Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer…
2025-04-03 - 14:00h
2025-04-03 - 15:00h
Processos de selecció 2.0, 3.0 i 4.0CÀPSULA INFORMATIVA SESSIÓ GRUPAL Processos de selecció 2.0, 3.0 i 4.0 Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és…
2025-04-08 - 09:30h
2025-04-29 - 12:30h
Curs Promoció i negoci a través de les xarxes - Programa ADAEl curs Promoció i negoci a través de les xarxes forma part de la proposta formativa del programa ADA 2024. Fent aquesta formació adquiriràs les nocions bàsiques per desplegar un…
2025-04-08 - 14:00h
2025-04-08 - 15:30h
Dominant la procrastinació. Gestió del tempsTALLER SESSIÓ GRUPAL Dominant la procrastinació. Gestió del temps Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer…
2025-04-25 - 09:00h
2025-06-07 - 09:00h
Curs de Monitor d'Equinoteràpia. Teràpies Assistides amb cavalls (TAC)OBJECTIU DEL CURS En aquest curs, l’estudiant aprendrà a: Dissenyar, executar i gestionar qualsevol tipus de tractament físic i cognitiu. Treballar amb persones amb diversitat funcional a través…
2025-05-06 - 14:00h
2025-05-06 - 15:30h
Ikigai: motivació per a treballar amb sentitTALLER SESSIÓ GRUPAL Ikigai: motivació per a treballar amb sentit Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és fer…
2025-05-13 - 14:00h
2025-05-13 - 15:00h
Sobreviure als processos de seleccióCÀPSULA INFORMATIVA SESSIÓ GRUPAL Sobreviure als processos de selecció Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre objectiu és…
2025-05-13 - 18:00h
2025-12-12 - 21:00h
Curs FrontEnd Web DeveloperINFORMACIÓ DEL CURS Dates: del 13 de maig al 12 de desembre de 2025 Horari: 4 dies a la setmana Durada: 280 hores Modalitat: Online (amb només 2 sessions…
2025-05-15 - 14:00h
2025-05-15 - 15:00h
Generació Z en l'ambit laboral. Generació de vidre o revolució silenciosa?CÀPSULA INFORMATIVA SESSIÓ GRUPAL Generació Z en l'ambit laboral. Generació de vidre o revolució silenciosa? Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí…
2025-05-20 - 14:00h
2025-05-20 - 15:30h
Portafolis i altres eines complementàries al currículumTALLER SESSIÓ GRUPAL Portafolis i altres eines complementàries al currículum Al TecnOrienta, volem estar al teu costat en cada etapa del teu camí universitari i professional. El nostre…
2025-06-01 - 09:00h
2025-08-30 - 18:00h
Curs en Certificació AVID Pro Tools Certified User (nivells 101 + 110)PRESENTACIÓ DEL CURS Es tracta d’un programa oficial d’AVID, concretament el AVID Certified User Pro Tools (PT101 + PT110). Dates: Part online: accés a la…
2025-09-02 - 18:00h
2025-12-11 - 21:00h
Curs Resposta a incidents de ciberseguretatINFORMACIÓ DEL CURS Dates provisionals: del 2 de setembre al 11 de desembre de 2025 Horari: 3 dies a la setmana Durada: 126 hores…
Si vols estudiar al TecnoCampus l’any vinent, et recomanem que no et perdis...
David Gimenez
Estudiant de la Doble titulació d’AdE i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals
Júlia Blasco
Estudiant del grau en Videojocs
Anais Rubio
Estudiant del Grau en Infermeria
Fes una ullada a esdeveniments i activitats pels propers dies
Programes i activitats de formació permanent
Principals novetats
Parc TecnoCampus Mataró-Maresme
Tel. +34 93 169 65 00
info@tecnocampus.cat
Av. Ernest Lluch, 32 | 08302 Mataró
© 2025 TecnoCampus. Tots els drets reservats.
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital