El centre universitari TecnoCampus, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, consolidarà les bones xifres de matrícula de nou accés el curs 2024-2025, un cop conegudes les dades de la preinscripció universitària corresponent al mes de juny. Uns bons resultats que són fruit de l’aposta per graus i dobles graus enfocats al món professional en els àmbit de l’empresa, la salut, la tecnologia i les indústries culturals. 

Globalment, el centre supera un any més la xifra del miler d’estudiants assignats en la preinscripció de juny, que podran començar a matricular-se al centre a partir d’aquest mateix divendres dia 12 de juliol. Concretament són 1.085 estudiants assignats en aqueta fase de la preinscripció.

En onze de les quinze titulacions de grau la demanda supera l’oferta de places, motiu pel qual tenen nota de tall els graus d’Infermeria (8,680), AdE i Màrqueting (8,440), Fisioteràpia (8,240), Ciències de l’Activitat Física i l’Esport-CAFE (8,180), Fisioteràpia i CAFE (7,710), AdE (7,480, AdE en anglès (7,206), Informàtica (6,796), Logística (6,240), Màrqueting (6,204) i les enginyeries industrials, en les especialitats de Mecànica, Electrònica i Organització Industrial (5,732).

Cal destacar que les sol·licituds en primera preferència han estat 827, fet que demostra que el TecnoCampus es consolida com un centre de referència en el sistema universitari català gràcies a la singularitat de l’oferta, enfocada en graus amb una clara orientació professional, i elements com l’emprenedoria i la internacionalització, present en tots els estudis. 

La matrícula del curs vinent per als estudiants de nou accés començarà aquest mateix divendres dia 12 de juliol, seguint el calendari que ja es pot consultar en la web. 

El TecnoCampus posa a disposició dels estudiants als quals ha estat assignada plaça al centre el Punt d’Informació a l’Estudiant, mitjançant el qual poden resoldre dubte relacionats amb el procés de matrícula. 


Anterior

Antena TrenLab Mataró presenta les solucions innovadores en mobilitat del seu programa d’acceleració

Següent

Els professors Miguel Guillén i Eloi Serrano publiquen un article sobre economia social i intel·ligència artificial a la Revista CIDOB d'Afers internacionals