Es tracta d'una iniciativa implantada anys enrera en diverses universitats espanyoles i que ara arriba a la Universitat Pompeu Fabra, a través del TecnoCampus, amb l'objectiu de contribuir a l'ocupabilitat dels joves amb discapacitat intel·lectual.

Featured image

Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus; Isabel Martínez Lozano; directora de Programas con Universidades y Promoción del Talento Joven de la Fundación ONCE; Albert Vidal, director gerent de la Fundació el Maresme; i Ismael Hernández, coordinador acadèmic del curs d'especialització I-talent. Inclusivitat, Innovació i integració per a la Inserció sociolaboral han estat els encarregats de donar la benvinguda als estudiants que durant els propers mesos rebran aquesta formació a les aules del TecnoCampus.

Es tracta d'una iniciativa implantada anys enrera en diverses universitats espanyoles i que ara arriba a la Universitat Pompeu Fabra, a través del TecnoCampus, amb l'objectiu de contribuir a l'ocupabilitat dels joves amb discapacitat intel·lectual. Es col dotar-los de competències tant de caràcter transversal -les habilitats socials i  emocionals necessàries per a mantenir interaccions satisfactòries-, com de caràcter específic -coneixements i habilitats requerits per a l'exercici efectiu de la seva activitat laboral.

La docència la impartiran professors dels diversos graus que s'imparteixen al TecnoCampus, mentre que la coordinació va a càrrec de la Càtedra d'Economia Social. Cal destacar que estudiants de grau hi col·laboraran com a voluntaris per facilitar la integració al campus d'aquests joves que no tenen cap experiència prèvia a la Universitat.


Anterior

Imagine Express inicia la seva vuitena edició amb una hackató al TecnoCampus de Mataró

Següent

Els professors Miguel Guillén i Eloi Serrano publiquen un article sobre economia social i intel·ligència artificial a la Revista CIDOB d'Afers internacionals