Que estàs buscant?
Tipologia del projecte
Recerca, transferència i cultura científica
Modalitat
Cooperació
Àmbit d'actuació
Europeu
Web del projecte
Estat del projecte
Tancat
Data d'inici
01/01/2023
Data de fi
31/12/2024
El projecte Academy 4 Business reuneix a 4 institucions d'educació superior i 4 entitats empresarials d'Estònia, República Txeca, Polònia i Espanya que treballaran conjuntament per desenvolupar i posar en pràctica un curs interdisciplinari, transfronterer i intersectorial que pretén apropar la mentalitat empresarial i científica en l'àmbit de tecnologies de l'educació. Aquest projecte de desenvolupament de capacitats per tant pretén apropar el sector acadèmic i empresarial mitjançant la transferència recíproca de coneixements i el suport a futurs emprenedors.
El principal resultat del projecte serà un curs semipresencial que tingui com a finalitat impulsar la mentalitat emprenedora i científica dels futurs emprenedors i treballadors del coneixement en EdTech (tecnologies de l'educació). El curs estarà integrat per diferents entregables digitals innovadors dirigits a un ampli públic. La principal repercussió del projecte pretén ser augmentar la qualitat i la pertinència de els activitats docents de les universitats associades en l'àmbit de l'esperit empresarial.
Per poder desenvolupar el curs semipresencial d'emprenedoria en EdTech, una de les principals actuacions que es duu a terme són 3 cicles de mentories per a estudiants, liderats pel TecnoCampus, que finalitzen amb una estada de tres dies en format presencial en alguna de les universitats participants en el projecte.
El primer cicle de mentories té lloc de l'11 d'octubre de 2023 fins al 29 de novembre de 2023 i l'estada "Winter School" té lloc al TecnoCampus del 29 de gener de 2024 al 2 de febrer de 2024:
El segon cicle de mentories té lloc del 13 de març de 2024 al 29 de maig de 2024 i l'estada "Summer School" té lloc a la Universitat de Tallinn del 26 al 28 de juny de 2024
El tercer cicle de mentories tindrà lloc del 7 al 10 d’octubre de 2024 i estarà obert a 10 estudiants. Els dos estudiants que presentin el projecte guanyador, rebran un ajut de viatge de 900 euros cadascun per participar en l’esdeveniment internacional “DigiEduHack” que tindrà lloc de forma presencial a la Universitat de Tallinn (Estònia) del 15 al 17 de novembre.
En el marc d'aquest projecte, s'anima els estudiants de l'itinerari emprenedor a participar en el programa "BIP (Blended Intensive Programs) - Comunicació i Desenvolupament Educatius mitjançant Eines EdTech", el qual es centra en la comunicació i el desenvolupament educatiu a través d'eines EdTech. El programa consta d'una part virtual que es durà a terme els dies 5, 7, 12, 14, 19 i 21 de novembre d'enguany, així com d'una part presencial que tindrà lloc del 25 al 29 de novembre a la Universitat de Bielsko-Biała, a Polònia.
Finançat per la Comissió Europea dins la convocatòria de l’Erasmus+ “Cooperation partnerships in higher education”. La subvenció total a repartir entre tots els socis durant els dos anys d'execució és de 400.000€.
Import concedit
Import del projecte
- Tallinn University (coordinador del projecte)
- Technicka Univerzita Ostrava
- Akademia Techniczno-Humanistyczna w Bielsku-Bialej
- Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme
- Lurtis Rules, SL
- Agencja Rozwoju Regionalnego, S.A.
- Know How Klub, SRO
- EdTech Estonia
El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, l'associació Dóna't un Impuls, FAGEM i PIMEC.