Director acadèmic del màster
Dr. Jordi Falgueras. PDI. Professor Doctor de TecnoCampus, centre universitari adscrit a la UPF. Director del Màster Universitari en Formació del Professorat d'ESO, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes, especialitat en Educació Física. Doctor pel programa de Recerca en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (UB). Màster de Psicologia de l'Esport i l'Activitat Física (UB/UAB/INEFC). Màster d'Activitat Motriu i Educació (UB). Màster en Intel·ligència Artificial aplicada als negocis (EUNCET). Llicenciat en Educació Física per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC de Barcelona) (UB). Professor del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFYD).
Professorat
Dr. Lluís Albesa. PDI. Professor Doctor d'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus (ESCST), centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Coordinador del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFYD). Certificat d'Aptitud Pedagògica pel Institut dels Ciències de l’Educació (ICE). Doctor pel programa de Biomedicina de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona (UB). Màster Oficial en Rendiment Esportiu Tecnificació i Alt Nivell (REPTEN) per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Educació Física per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC de Barcelona) (UB). Professor del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFYD) i el Doble Grau en CAFYD i fisioteràpia del ESCST (UPF). Membre del grup de recerca en Tecnologia Aplicada a l'Alt Rendiment i la Salut (TAARS) del TecnoCampus. Entrenador Nacional de futbol UEFA-PRO per la Real Federació Espanyola de futbol (RFEF).
Lluís Almirall. Llicenciat en Educació física per la Universitat de Barcelona. Professor d'educació física en secundària i batxillerat amb 18 anys d'experiència docent a l'escola concertada privada. Coordinador pedagògic i cap d'estudis de l'Escola Pérez Iborra des del 2018. Formador inicial en cultura del pensament. Ha estat coordinador del grup d'experts en Educació del COPLEFC. Actualment és coordinador del curs d'oposicions del COPLEFC. Formador en cursos per al professorat d'Educació física de diferents com el INEFC de Barcelona o l'IBE. Membre del grup de treball per a l'Educació física EFTEAM. Ha format part del grup de treball en Educació física emocional Projecte E. Autor de diferents publicacions dels que destaca Educació física saludable, recursos pràctics.
Maria Aparisi. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (UCV). Mestra en l’especialitat d’Educació Física (UCV). Màster en formació del professorat (UCV). Docent d’Educació Física a diferents centres concertats i privats. Tècnic docent al Centre de Recursos Pedagògics. Formadora de “Nou Currículum”. Actualment docent i coordinadora pedagògica d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
Marc Carmona. PDI. Professor associat d'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus (ESCST), centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra Licenciado en Educació Física a INEFC per la Universitat de Barcelona. Entrenador Nivell 3 Uefa Pro de Futbol Sala i Entrenador de Futbol Nivell 2. Professor de Pedagogia de l'activitat física i l'esport a Tecnocampus. Professor col·laborador en la Universitat Blanquerna (URL) al Màster de Comunicació Esportiva 2013/2020, el Futbol Sala i Direcció d'equips. Professor Ensenyament Secundari Grau Superior d'activitats fisico-esportives de l'assignatura d'Esports Col·lectius.
Anna Castells. Diplomada com a mestra d’Educació Física (MEF), Llicenciada Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb el “Màster en Joc, Gamificació i Tecnologia aplicats a l’educació” (ENTI-UB). Actualment professora associada del TecnoCampus al Departament de Salut i vinculada al camp d’investigació de la docència fent la tesi doctoral sobre metodologies d’aprenentatge actiu (aprenentatge basat en reptes reals). Professora dels graus de Magisteri a la UB en les especialitats d’Educació Física i Educació Infantil.
Dra. Marcela Herrera. Psicòloga del rendiment i benestar humà. Doctora en Psicologia de l'Aprenentatge Humà (UAB). Màster en Psicologia de l'esport i l'activitat física (UAB). Postgrau en Psicoteràpia breu estratègica (UdG). Postgrau en Direcció de Centres Educatius (Universitat Central-Xile). Psicòloga coach certificada COPC. Facilitadora en Mindfulness a través del PPRC-*AD. PDI i coordinadora de les assignatures de Psicologia dels grups i Psicologia de l'esport (UVIC). Membre del Grup de recerca d'activitat física i salut (GREAF-UVIC). Professora de diversos diplomats internacionals (Xile, Mèxic, l'Argentina, Espanya). Entrenadora d'entrenadors per més de 25 anys. En l'actualitat psicòloga del Talent Esportiu Osona (TEO) adscrit al Centre d'Estudis de l'Esport i l'activitat Física (CEEAF). Formadora en habilitats directives i salut emocional en BHConsulting. Consultora i Directora de Psicoaching.net. Directora de formació i desenvolupament en Netball España. Co-autora del llibre Entrenant a entrenadors (Editorial Punt Vermell, 2016).
Dra. Ingrid Hinojosa. Professora del centre de Barcelona del INEFC en l'àmbit de la docència, la recerca i la transferència. En aquesta línia, a través de metodologies com l'aprenentatge-servei, imparteix diverses assignatures vinculades al vessant educatiu i social de l'activitat física i l'esport, així com també en aspectes d'innovació i recerca educativa. Doctora per la Universitat de Barcelona. Programa de doctorat "Activitat Física, Educació Física i Esport". Màster Oficial en Formació del Professorat d'Educació Secundària (especialitat Educació Física). Universitat Ramón Llull. Graduada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport en el centre INEFC Barcelona.
Núria Llop. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Esport per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC Barcelona). Certificat d’Aptitud pedagògica per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Vint -i-cinc anys d’experiència en l’àmbit de la gestió esportiva. Directora Tècnica sector instal·lacions esportives municipals. Coordinadora de programes d’activitat física i salut adreçats a infants, joves, adults i gent gran.
Eva Maresma Chica. Inspectora en cap adjunta del Departament d'Educació i Formació Professional a la Inspecció territorial del Maresme-Vallès Oriental. Cap de l'Àrea per a la coordinació i la planificació escolar al Servei Territorial del Maresme-Vallès Oriental (2011-2016). Llicenciada en filologia catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora de llengua i literatura catalanes en diferents instituts públics.
Josep Mª Piulachs. Llicenciat en Educació Física per la Universitat de Barcelona. Professor d'Educació Física en centres públics des del 2006 i funcionari amb plaça definitiva des del 2006. Ha estat cap de departament, coordinador d'equips docents i membre d'equip directiu en l'actualitat. És també en data d'avui coordinador de l'equip impulsor del centre “ Xarxa de competències” des del 2020. Formador en diversos cursos de formador permanent per a diferents entitats com els “Consells Esportius de Catalunya”,i en diversos cursos del Departament d’Ensenyament de Catalunya. Membre del EFTeam i coautor de diverses publicacions sobre recursos educatius amb els membres del seu equip.
Joan Mª Subirats. Professor de Secundària amb especialitat en Educació Física i Neuroeducador. Llicenciatura en Ciències de l'Activitat física i l'Esport, el Màster en Neuroeducació Avançada, així com el Certificat in Fonamentals of Neuroscience de Harvard University, i compto amb el CAP. Cursant el Grau de Psicologia a la UOC. Actualment estic realitzant peer review i articles per la UB, La Revista de Neuroeducació (JONED) és una publicació online i bianual (febrer i juliol), vinculada a la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST i la UB.
Dr. David Martín. Professor Doctor de TecnoCampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Professor del Grau Universitari de Ciències i Tecnologies Aplicades en l'Esport i el Fitnes (CTEF, Euncet). Professor del Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (REPTEN) de la Universitat de Barcelona (UB). Membre del grup de recerca en Acció Motriu (GIAM) de la Universitat de Lleida (UdL). Preparador físic del RCD Espanyol de Barcelona i Coordinador de les Àrees de Rendiment. Doctor pel programa en Activitat Física i Esport de la Universitat de Lleida (UdL). Màster Universitari en Formació del Professorat per la Universitat Internacional de València (VIU). Graduat en Educació Física per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC de Barcelona) (UB). Professor de Cicles Formatius família esportiva (2015 - actualitat).
Núria Martínez. Professora d’educació primària, educació secundària i batxillerat en l'especialitat d'educació física. Tècnica d'educació al Departament d'Educació, al servei de currículum desenvolupant tasques de desenvolupament curricular, concreció d'orientacions educatives, disseny de formacions al professorat. Coordinadora de la Xarxa de Competències, programa d'innovació educativa del departament d'Educació. Responsable d’assessoraments, formacions i conferències al professorat relacionades amb l'avaluació formativa i currículum LOMLOE. Docent a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya realitzant diferents assignatures a grau de MEP, LCAFE i actualment imparteixo assignatura de Currículum de l'Educació Física al Màster de formació del professorat. Membre del grup d' ”Avaluar per aprendre” de l'Associació Rosa Sensat.
Julio Martínez. Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona. La meva trajectòria professional en l’àmbit de l’educació comença el curs 1993-94 a les Escoles Freta de Mataró, centre on vaig desenvolupar la meva tasca docent al llarg de dotze cursos. Després d’aprovar les oposicions, vaig treballar dos cursos a l’INS Baix Montseny de Sant Celoni, el 1r (2005-2006) com a docent i el 2n (2006-2007) com a secretari del centre. Els quatre cursos següents vaig treballar a l’INS Josep Puig i Cadafalch de Mataró exercint tasques de tutor i cap de Departament. El curs 2011-12 vaig entrar a formar part de l’equip de l’INS Damià Campeny de Mataró, centre on he desenvolupat responsabilitats com a secretari (curs 2012-13) i com a Director des del curs 2013-14 fins l’actualitat.
Joan Monguillot. Llicenciat en Educació Física per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC de Barcelona). Professor d'Educació Física, especialitzat en FP. Cap de departament d'esports del Institut de Nàutica de Barcelona (centre públic d'FP). Coordinador de Qualitat del Institut de Nàutica de Barcelona. President del tribunal del concurs d'oposicions de EF (any 2020, Tribunal 1). Secretari del tribunal del concurs d'oposicions de EF (any 2017, Tribunal 2). Secretari de la comissió d'Activitats Físiques del "Procés Acredita't" (Any 2020 - 2024). Formador del COPLEFC per a aspirants a Professors d'Educació Física.
Xavier Ordóñez. Diplomat en Educació física per la Universitat de Barcelona(UB). Llicenciat en psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull (URLL). Màster en coaching i psicologia esportiva per la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR). Professor d'educació física a Secundària, Batxillerat i Formació professional amb més de 25 anys d'experiència docent. Ha desenvolupat les funcions de tutor de secundària, coordinador pedagògic a la FP i Cap de departament d'E.F. a l'Escola Pia Mataró. Actualment és tutor del Grau Superior d'Ensenyament i Animació Socioesportiva i co-director del projecte Suport Vital Bàsic a l'escola. Coach Acreditat i Certificat per l'Associació Espanyola de Coaching (ASESCO), especialitzat en coaching d'equips per International Coaching Federation (ICF) i facilitador psicopedagògic en l'àmbit esportiu i educatiu.
Dra. Alba Pardo. Professora Doctora acreditada per l'AQU. Professora a TecnoCampus. Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFYD); Doble titulació en Fisioteràpia i CAFYD; Grau en Infermeria. Doctora en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, especialitat Salut per INEFC Barcelona (UB). European Màster en Physical activity and Health, Universitat de Roma; Universitat de Colònia, Universitat de Odense. Responsable del projecte transversal Campus Saludable i Sostenible Tecnocampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. Membre del grup de recerca en Tecnologia Aplicada a l'Alt Rendiment i la Salut (TAARS) del TecnoCampus.
Dra. Luana Prato. Doctora en Psicologia de la Salut i de l'Esport per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciada en Psicologia (UNAL - Bogotà) i Màster en Psicologia de l'Activitat Física i de l'Esport (UAB). Ha estat coordinadora del Servei de Carrera Dual del Club Natació Sabadell i psicòloga dels equips d'alt rendiment de natació artística (2017-2022). A nivell internacional, ha sigut responsable dels Serveis d'Atenció a l'Esportista del Ministeri d'Esports de Colòmbia (2015-2016) i de l'Institut d'Esports de Bogotà (2012-2015 i 2022-2024). Actualment, és professora al Màster de Psicologia de l'Esport de la UNIR i col·laboradora al batxiller de Psicologia de la Universitat Europea d'Andorra. Compta amb 12 anys d'experiència en l'assessorament i acompanyament psicològic a esportistes, entrenadors, famílies, directives i equips multidisciplinaris.
Abi Sisquella. Llicenciada en Psicologia. Màster en Neuropsiocologia Infantil i Juvenil ( Universidad Pablo de Olavide). Postgrau en Psicooncologia (UB). Formació Especialitat en Teràpia Estratègica Breu ( Cetebreu). Especialitzada en Diagnòstic i Tractament de Trastorns de l'Aprenentatge i Conducta. Directora i Coordinadora del Centre de Psicologia LUDUM.
Miriam Tomás Itchart. Inspectora en cap del Departament d'Educació i Formació Professional a la Inspecció territorial del Maresme-Vallès Oriental. Llicenciada en Química per la Universitat de Girona (UdG). Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Màster en Educació i TIC (e-learning) per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) . Professora de física i química en diferents instituts públics des del curs 1996. Directora de l'institut Pineda de Mar (2006-2016).
Carles Zurita. Llicenciat en Educació Física pel INEFC Barcelona. Fa més de 20 anys que és Professor i Cap d'àrea d'Educació Física a l'Escola Virologia de Barcelona, la qual va ser impulsora dins del projecte “Escola Nova XXI”. Com a membre del #EFTeam ha impartit classes en el Màster de Formació del Professorat en Educació Física (URL) i en el Màster en Joc, Ludificació i Tecnologies aplicades a l'educació (UB). Juntament amb altres membres de l'equip #EFTeam hem escrit tres llibres sobre recursos pràctics aplicats a l'ensenyament de l'Educació Física. Ha col·laborat amb diferents entitats (ICE-UB, COPLEFC, CRP’s, INEFC, Ajuntament de Barcelona, etc.) com a formador de professorat d'Educació Física , generant materials i recursos pràctics per a ser utilitzats en programacions i sessions d'Educació Física.